Sosyal Medya

Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest

30 Ocak 2017 Pazartesi

Zeytinyağlı Kereviz






Malzemeler
  • 1 tane kereviz
  • 1 tane patates
  • 1 tane havuç
  • 1 tane soğan
  • Yarım çay bardağı zeytin yağı
  • Bir tatlı kaşığı tuz, şeker,un
  • 1 adet limon
  • 4 bardak su

  • Yapılışı:
  • Bir kapta kereviz, patates ve havuçları doğrayın
  • Soğanları ayrı bir yerde kıyın ve suyu çıkana dek elinizle ovun
  • Zeytinyağını tencereye koyun üzerine sırayla kereviz, patates, havuç ve soğanı dökün
  • Yaklaşık beş dakika kavurun
  • Bir kapta su, limon suyu, şeker , tuz ve unu karıştırın
  • Bu sosu sebzelerin üzerine dökün ve sebzeler yumuşayana kadar pişirin
  • Servisi soğuk olarak yapın
  • Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder